Dobrý den,

jmenuji se Helena Hrušková, žiji a pracuji v Ostravě a v oboru realitního zprostředkování působím již dvacet let. Vystudovala jsem Stavební průmyslovou školu, pracovala jsem v několika obchodních společnostech v Ostravě i zahraničí a právě tam přišla i inspirace věnovat se realitám.  

Dlouhodobě jsem spolupracovala s realitní skupinou STING a realitní kanceláří Comfort reality, kde jsem získala bohaté zkušenosti, realizovala stovky obchodních případů a splnila svým klientům sen o novém bydlení.

Tato práce pro mě znamená, skloubení všeho co mám ráda. Jsem akční člověk – sportovec! Vytrvalost, spolehlivost, zodpovědnost, přesnost a tah na bránu, to vše s velkou dávkou vrozené empatie k jedinečnosti každého obchodního případu, to jsou vlastnosti, které mě myslím charakterizují a provází profesním i osobním životem a věřím, že právě proto, se na mě klienti, dlouhodobě obrací a předávají kladné reference lidem ze svého okolí.

Za všech okolností přistupuji k procesu zprostředkování prodeje či koupě, pronájmu či správě nemovitostí tak, aby výsledkem byla spokojenost všech zúčastněných stran a z obchodního vztahu, vznikly často vztahy přátelské a dlouhodobé, založené na důvěře a maximální spolehlivosti. V mém případě skutečně není frázi, že není nic lepšího, než když se Vám podaří, že je práce vaším největším koníčkem. Dobře vím, že pro většinu z Vás je představa o prodeji, koupi, nájmu nemovitostí, prohlídkách, jednání s bankami, úřady, nájemníky, vyklízení a stěhování a spousta dalšího s tím spojeného, spíše špatným snem.

Nic mě nedělá větší radost, než když se mohu stát profesionálním průvodcem a garantem tohoto procesu a projít jím bez ztráty kytičky, s noblesou a úsměvem.

Těším se na setkání i s Vámi, v případě potřeby, mě kdykoli kontaktujte

Helena Hrušková

Masivní inzerce Exportujeme na